maanantai 29. elokuuta 2016

Persoonallinen kalenteri 2016-2017

Jotkut varmaan muistanee että olen joka syksy hankkinut uuden kalenterin ja kalenterinani toimii AINA, Persoonallinen kalenteri. Nettisivuille pääset TÄÄLTÄ.  Jo neljän vuoden ajan olen tilannut kyseiseltä sivulta aina tuunatun version joka vuosi, niinpä pettämätön vaihtoehto ei jäänyt taaskaan varjoon.

Tänä vuonna kalenteri oli hieman päivittynyt ja siellä pystyi valikoimaan hieman erilaisia juttuja kalenterin sisältöön mm. värityskuvia, tarroja, säätiloja,sudokuja, kartat.. Hintaahan tällä square kokoisella kalenterilla oli 26,90€ mutta minulla oli käytössä ale koodi jolla sain sitten hieman alennusta hinnasta.

Postitus kalenterilla on luvatusti 2 viikkoa, mutta kuten edellisvuosinakin. Kalenteri tulee postitse nopeasti ja tälläkin kertaa reilu viikko, paketti tuli luukusta sisään !

Edellisten vuosien kalenteri postauksiini pääset täältä :

persoonallinen-kalenteri-2015-2016
persoonallinenkalenterifi 2014-2015

8 kommenttia:

 1. Ompas ihanan vaaleanpunaisia kalentereita ! <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemppari väri, mitä voikaan olettaa :D kiitos !

   Poista
 2. Vau miten ihana ja todellakin persoonallinen kalenteri!♥ Täytyy itsellekkin hommata joku kiva ja omanlainen kalenteri :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo ehdottomasti kalenteria on mukava pitää mukanakin kun on kunnollinen/omanlainen josta oikeesti tykkää sit kans :)

   Poista
 3. aivan ihana kalenteri! Haluaa myös! ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana kalenteri! Ja superkivaa että siitä saa muokkailtua oikeesti persoonallisen. Mä oon tällä hetkelä "koukussa" demikalentereihin, mutta pitää pistää toi kalenterisivusto muistiin siltä varalta että joskus kyllästyn näihin :D

  T: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nekin joskus menneisyydessä oli itsellänikin hitti, mutta onneksi löysin tämän :)

   Poista

COMMENTS ! ✩