tiistai 20. syyskuuta 2016

ED BCAA - Energiajuoma testissäNäin #sokeritonsyyskuu haasteessa mukana ollessa olen testannut muutamaa juttua ja ykkös inhokki jo löytyi ensimmäisellä viikolla. Näin energiajuomien suurkuluttajana pakko testata aina kaikkea uutta, jos vaikka sattuisi löytymään jokin uusi terveellisempi vaihtoehto sokerillisen paholaisen juomalle. Noh kaupastahan lähti matkaan tälläkertaa nimittäin ED merkkinen BCAA -juoma, joka on sokeriton ja hiilihapotettu ns. urehilu energiajuoma.

"BCAA eli Branched-Chain Amino Acids tarkoittaa haaraketjullisia aminohappoja. Urheilullisen ja aktiivisen elämäntavan trendi jatkuu vahvana, ja funktionaalisten tuotteiden tarjonta kasvaa. ED-energiajuomien monipuolisesta valikoimasta löytyy niin sokerilla makeutettuja kuin sokerittomiakin vaihtoehtoja kuluttajien eri tarpeisiin”, - ED-energiajuomien tuotepäällikkö Joonas Eriksson."

Makuna kaupasta valitsin ehdottomasti päärynän koska se kuulosti erikoisemmalta kuin perus tavallinen berry. Noh maku ei ollutkaan yhtä hyvä kuin nimi. Tosiaan maku tässä lähinnä muistutti hiilihapotonta vihreää smurffilimpparia, sokerittomana versiona. Eikä siinä kun se ei riitä kun se maistu ainakin 3 kertaa pahemmalta. Annoin Tonin maistaa tätä kans ja aivan samanlaiset reaktiot molemmilla. Toivottavasti tällekkin juomalle sitten löytyy se oma kuluttaja kulttuuri. Arvosana oikeasti mausta mulla tulis täys 0/5 , mutta houkutteleva nimi ja ulkonäkö antaa pisteeksi 1/5 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩