lauantai 17. syyskuuta 2016

KAKSIKYMMENTÄKOLMEVähän erillaista synttäreiden viettoa kullan kanssa. Varattiin hotelli Rantasipi Laajavuoren kylpylähotellista huone kun oli vielä työpaikalta saatuja joululahjaksi olevia hotellilipukkeita jemmassa. Ihan kiva ja erillainen viikonloppu muutenkin. Käytiin iltapäivällä uimassa kylpylän puolella. Siellä oli kyllä kaikenlaista vesihärpekettä. Mutta mielestäni kylpylä itsessään oli aika pieni ja kaikki altaat siaitsevat ihan vierekkäin. Naisten puolen saunamaailmassa olisi saunat voineet olla paljon tujumpi löylyiset, mutta muuten kokonaisuus ihan kiva kombo tän hotelliyön lomassa. Myöhemmin sitten käytiin syömässä hotellissa siaitsevassa ravintolassa nimeltä Bistro. Alkuun otettiin yhteiseksi tollainen vuohenjuusto salaattipeti, joka kyllä tosiaan sopivan kokonen kahdelle. Vaikkakin leipää siinä olisi saanut olla se pari kappaletta. Itse otin pääruuaksi pesto kuorrutteista kanaa, punaviinikastikkeessa sekä bataatti ranskalaisia. Toni otti härkää jack daniels kastikkeessa, sit siinä oli jotain maalaisranskalaisia. Jälkkäriä ei otettu ollenkaan koska listalla ei ollut oikein mitään erikoista, perus jäätelöpalloja ja smoothieta. Joten päädyttiin vain käymään hotellin kahvilassa kahvilla odotellessa keilaus vuoroa.

Kerta kaikkiaan ainakin 6/5 yhdistelmä näillä kaikilla herkuilla. Mutta toisten en kyllä samalla paikkakunnalla taida mennä hotelliin. Jos me ei oltais käyty syömässä ja keilaamassa tämä meidän hotelli reissu olisi varmaan ollut aika turha, koska hotellilla ei oikein mitään erikoista menoa ollut. Muutenhan tuo laajavuoren hotelli varmasti on todella hyvä vaihtoehto lapsiperheille, ja onkin. Koska sieltä löytyi lapsille pelihuone,leikkihuone, lapsiparkki, tottakai se kylpylä sekä keilaus. Lähellä myös laajavuoren frisbeegolf radat, sekä seikkailupuisto.

Kyllä oli ihana viettää synttäreitä sekä vähän irtiottoa arjesta Tonin kanssa. Kyllä nyt kelpaa taas töitä painaa kun on kunnolla rentoutunut ! Ens viikolla sit luvassa erillainen synttäreiden jatko viikonloppu kun lähen käymään vanhempieni luona Sotkamossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩