sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Ween maan wiljaa -markkinat Jyväskylässä
Tapahtuma järjestetään 17.-18.9.2016. Lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Myyntipaikkoja alueella on yli 200. Myyntipaikoista osa on sisätiloissa Paviljongin A- ja C-halleissa. Kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa markkinoiden antimia !

"Ween Maan Wiljaa on ProAgria Keski-Suomen järjestämä koko perheen syksyinen myyntitapahtuma Jyväskylässä. Tapahtuma järjestetään vuosittain syyskuun kolmantena viikonloppuna. Tapahtumassa on tarjolla syksyn satoa pelloilta, puutarhoista ja järvistä. Viljelijät, kalastajat, jalostajat ja käsityöläiset esittelevät ja myyvät syksyn satoa, luomutuotteita, kala- ja lihatuotteita, leivonnaisia ja erilaisia käsitöitä. Olennaisena osana tapahtumaan kuuluvat myös paikan päällä syötäväksi tarkoitetut tuotteet. Tarjolla on erilaisia kala-aterioita, puuroa, lettuja ja paljon muuta. " -http://www.wmw.fi/

Itsehän lähin ihan etsimällä etsimään jospa markkinoilta löytyisi karpaloita. Mieleni on tehnyt jo vajaan kolmen viikon ajan karpaloita, ja tottakai mistään Jyväskylän keskustan/kuokkalan alueelta en ole niitä löytänyt. Mutta ONNEKSI markkinoilta bongasin suomalaisia karpaloita 6€ /litra. Tuosta määrästä varmasti saan jotain ihanaa makeaa leivottua sekä heittää aamuisin puuron sekaan. Jospa leipoisin jonkinlaisen raikkaan karpalojäädykkeen. Messuilla tuli kyllä hirveän paljon maistettua vaikka ja mitä uutta mm. erikoisia juustoja, monia hunajia, erilaisia lihoja sekä sinappeja.

Paikan päällä kuitenkaan ei Tonin kanssa syöty mitään kunnon ruokaa vaikkakin muikkujahan minulla olisi tehnyt kamalasti mieli. Oli niin vähän käteistä mukana että just ja just sai ostettua ne karpalot, mitä olin kauan aikaa himoinnut. Nyt pääsee sitten herkuttelemaan syksyn antimilla !

2 kommenttia:

  1. Hei tosi mukavan oloinen blogi! Näytät yhdeltä Minna bloggaajalta jotenkin sikana :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah :D okei kukas hän on nyt kiinnostaa nähdä :D

      Poista

COMMENTS ! ✩