perjantai 25. marraskuuta 2016

FAKE Velour Liquid Lipstick
Hellurei. Joku kuukaus takaperin hankin aliexpressin ihmeellisestä maailmasta nämä 2 Jeffree Starin feikki huulipunaa väreissä Dominatrix (tumma) sekä Posh Spice (vaalea).

Mitä videoita ja kuvia olen nähnyt aidon ja näiden välillä, eroja aitoon verrattuna löytyy paljon. Pakkauksen väri, tekstit pakkauksessa eri väriset, viivakoodi löytyy ainoastaan aidosta, punan pakkauksen kiinnitys mekanismi lukolla (puuttuu kokonaan feikistä, ja siksi feikkiin jää pieni rako korkin ja putelin välille), sivellin on hieman eri muotoinen sekä sivellin aidossa on kirkas kun taas feikissä se on kokonaan umpi valkoinen, punan värit ovat hieman eri sävyisiä, sekä mattapintaisuus ja niiden kuivuvuus.

Omakohtaiset kokemukset näistä ovat positiiviset. Nimittäin tämä Posh Spice vaaleampi sävy on aivan taivaallinen, peittävä eikä tahmainen ja kuivuu yllättävän nopeasti. Toki pysyvyys taas on hieman epätiedossa. Koska en ole punaa kauemmin vielä kokeillut kuin vain testauksissa. Kuvien ja videoiden avulla olen vähän tutkinut enemmän sävyjä. Huomasinkin että aito on hieman vaaleampi sävyinen ja tämä feikki hieman tummempi ja enemmän violettiin taittuva. Itselleni tämä feikin väri oli vain plussaa! Mutta ero on niin pieni että ei kyllä heti huomaisi. (Linkkinä laitan seuraavan tubaajan videon kyseisestä väristä tähän Real vs Fake! Jeffree Star vs AliExpress |Posh Spice| )

Dominatrix taas jakaa hieman mielipidettä, väri on sävyltään ihana ja  sopii huuliini hyvin. Mutta punan ottaminen pois huulilta on tuskaa, koska se imeytyy huuliin aika kovasti. Puna jää ehkä vähän tahmaiseksi? Muuten ihan ok, ei mikään lemppari..

Ehdottomasti näin Black Friday päivänä etsiskelin alennuksia eri sivuille jne. Tottakai sitten etsiskelin kyseisiä tuotteita aitona ja löysinkin suomalaisen yrityksen joka on ottanut Jeffreen tuotteita vasta myyntiin. Hintaa kyseisellä punalla liikkeessä on 19,50€, mutta nyt Black Friday tarjouksen kanssa -40% Kyseinen kauppa on oletkaunis.fi . Täältä alkaa aikalailla olla loppuneet jo kaikki tuotteet mutta vielä aika montaa tuotetta siellä löytyy. Itseäni kiinnostaisikin tilata vielä illan aikana pinkin sävyinen Velour Liquid Lipstick - Doll Parts. (Doll Parts on räväkkä ruusuisen pinkki. Nestemäinen huulipuna. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu täysin mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton.) -oletkaunis.fi)

Odotankin innolla että pääsen testaamaan ihan niitä aitoja koska nämä feikit ainakin osottautuivat hyviksi, niin mitähän ne aidot sitten mahtaa olla ! IIKS

Joko olette päässeet testaamaan Jeffree Star Cosmetics tuotteita? 

1 kommentti:

  1. Voi miten ihania sävyjä :) Olisi ihana nähdä puna huulillasi :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩